De baan die écht bij je past, kost geen energie.

WORD EEN SPOTTER

Licenties voor grotere organisaties, HR-bureaus en ZZP’ers

Ervaring leert dat HR-professionals die eenmaal met Spot-on hebben gewerkt, enorm gecharmeerd zijn van het concept. De positieve benadering uitgaande van talenten in plaats van beperkingen en het visuele karakter van de rapportages maken Spot-on tot een aantrekkelijke tool voor incompany HR-professionals van grotere organisaties, HR-bureaus en ZZP’ers in het HR-vak. Herkenbaar? Dan is het de overweging waard om een Spot-on licentiehouder, ofwel Spotter, te worden.

Hoe word je een Spotter?

Het Spot-on concept is door de jaren heen met heel veel zorg ontwikkeld. Bij het verstrekken van Spot-on licenties gaan we dan ook niet over een nacht ijs. De lat ligt hoog. Elke potentiële spotter vragen we om eerst zelf de vragenlijsten in te vullen. We willen er immers zeker van zijn dat spotters beschikken over de talenten en mogelijkheden die aansluiten bij het concept. Zijn we een match, dan krijg je een uitgebreid opleidingstraject aangeboden, waarin je alle ins en outs van de Talenten-wijzer, Motivatie-wijzer en TNS-wijzer leert kennen. Na de opleiding mag je je officieel een spotter noemen.

Hoe werkt een Spot-on licentie?

Als licentiehouder krijg je een eigen log-in op het Spot-on portaal. In een super gebruiksvriendelijke omgeving kun je in een handomdraai Talenten-wijzers, Motivatie-wijzers en TNS-wijzers inkopen, uitzetten en beheren. Je betaalt dus een vast bedrag per vragenlijst. Voor grotere groepen deelnemers bestaat de mogelijkheid van een bulk-upload.

De voordelen van Spot-on

  • Pragmatisch, positief en visueel.
  • Inzetbaar voor een breed scala aan toepassingen.
  • Eenvoudig tests beheren/monitoren via het Spot-on portaal.
  • Ruwe, geanonimiseerde data beschikbaar voor collectieve analyses.
  • Spot-on is betaalbaar.
Spot-on
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
KvK 68046065

© Spot-on / 2017 / Disclaimer