Doe de dingen waar je ogen van gaan sprankelen.

SPOT-ON VOOR JOU

Ontdek jouw interesses, talenten en mogelijkheden

Er zijn tal van redenen en momenten te bedenken, waarop het fijn is om een beter inzicht te krijgen in je talenten en motivaties. Omdat je overweegt een carrièreswitch te maken, net je studie hebt afgerond en je gaat oriënteren op de arbeidsmarkt, omdat je aan een nieuwe opleiding wilt beginnen of een eigen bedrijf wilt opstarten bijvoorbeeld. Als je weet waar je energie van krijgt, wat jouw natuurlijke aanleg voor gedrag is en welke typen rollen, functies en beroepen écht bij jou passen, pas dan kun je weloverwogen en vol zelfvertrouwen goede keuzes maken. Keuzes die je maakt met je hoofd en je hart. Het Spot-on concept is hiervoor de perfecte tool.

Spot-on, dus altijd goed

Spot-on is geen assessment of een test die je goed of slecht kunt maken. Het Spot-on concept is ook geen instrument om kennis en ervaring te toetsen. Wat het wel is? Een pragmatische tool die je helpt om een beter beeld van jezelf te krijgen. En dat beeld is dus altijd goed, of – zoals wij zeggen – Spot-on.

10.000 enthousiaste deelnemers

Al meer dan 10.000 mensen gingen je voor. Uit de evaluaties na begeleidingsgesprekken blijkt dat zij het onderzoek en de begeleiding vooral interessant, plezierig, nuttig en zinvol vonden. Veel deelnemers hebben mede dankzij Spot-on nieuwe mogelijkheden voor hun opleiding, beroep of loopbaan ontdekt óf de bevestiging gekregen dat ze de juiste keuzes hebben gemaakt.

De voordelen van Spot-on

  • Vul de vragenlijsten in, in jouw eigen omgeving.
  • De uitslag is altijd goed.
  • Geen dik rapport maar een visueel advies.
  • Digitale tests gecombineerd met een persoonlijk advies.
  • Spot-on is betaalbaar.
Spot-on
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
KvK 68046065

© Spot-on / 2017 / Disclaimer