Wat is jouw
verhaal?

Samen aan de slag met jouw talenten?

Joëlle Souren

  • Spot On, Establish your true colors
  • Schonen Steynweg 12
  • 6237 NA MOORVELD
  • +31 (0)6 52 03 21 95

"Spot-on; een vaste waarde in het aantrekken van de ideale collega’s"

Al ruim 20 jaar verzorgt Joëlle Souren de talententesten als voorlaatste stap in ons selectieproces voor nieuwe medewerkers. Dus zelfs nog ruim voordat de naam Spot-on bestond. Tientallen kandidaten heeft ze op deze manier voor ons gescreend, wat iedere keer weer een positieve en nuttig tool bleek om te beoordelen of de kandidaat bij onze organisatie past en vice versa.

Kandidaten waren altijd positief over de testwijze en de resultaten, zelfs indien dit aanleiding gaf om het sollicitatieproces af te breken. Naast de bijdrage in het selectieproces geven de testresultaten een handvat voor verdere ontwikkeling en ontplooien van de nieuwe medewerker.

Kortom, Spot-on; een vaste waarde in het aantrekken van de ideale collega’s.

Basjan Dane, HuRis

''Het klopt akelig precies.''

Ik heb ik de test voltooid. Erg leuk als je daarna de uitkomst leest, het klopt akelig precies! Het is dus een héél waardevol product wat je in handen hebt. Ik vond het zeker niet gemakkelijk om alles in te vullen maar wel érg leuk om de uitkomst te lezen en jezelf daarin te herkennen. Ook een goeie bewustwording van jezelf, dus dankjewel!

Anja

"Super test voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen"

Super test! In eerste instantie vond ik het soms echt lastig om over mijzelf vragen te beantwoorden, maar de antwoorden klopten met hoe ik (en anderen) mijzelf zie(n). Het was heel interessant om de antwoorden te analyseren en ik kan deze test zeker aanraden aan iedereen die zichzelf beter wil leren kennen!

Melle

''Een persoonlijke, deskundige aanpak.''

Uitgeleerd binnen het vak van recruitment en een fascinatie voor cijfers. Ik wilde zeker weten of de stap zetten van een mensgerichte job naar een data-analytics-job wel iets voor mij zou zijn. Duizend vragen gingen door mijn hoofd. ''Heb ik het analytische vermogen om de stap te kunnen maken naar een datagerichte job? Kan mijn brein op 55-jarige leeftijd deze overstap nog aan?''

Van het een kwam het ander. In raakte in gesprek met Joëlle van Spot-on en heb de mogelijkheid met beide handen aangegrepen om mij en mijn drijfveren te laten testen met behulp van de Spot-on wijzers. Na een aantal testen en gesprekken met Joëlle kwam naar voren dat ik het zou moeten kunnen. Van nature verbanden kunnen leggen zit immers in mij.

Inmiddels zit ik twee jaar in mijn nieuwe vak. Het was - zogezegd - terug naar de brugklas. Ik heb mijn diploma gehaald, vind mijn job nog steeds uitdagend genoeg en leer nog iedere dag bij. Ik ben dan ook nog elke dag blij met de deskundige en persoonlijke aanpak van Joëlle waardoor mijn twijfels werden weggenomen en ik de stap heb durven zetten naar dit nieuwe vakgebied.

Ik beveel Joëlle en de inzet van de Spot-on wijzers dan ook van harte aan. Iedereen zou tenslotte moeten willen weten wat zijn/haar drijfveren zijn om het beste uit jezelf te halen.

Jennyfer

''Spot-on geeft houvast.''

De talentenscan van Spot-on heeft me een duidelijke richting maar bovenal houvast gegeven bij het maken van een carrière switch. Dit was wat ik nodig had om de knoop door te hakken. De scan is uitgebreid en diepgaand. Hierdoor krijg je een goed beeld van je talenten en krachten. Maar ook waar deze juist niet liggen. Dit in combinatie met de bijbehorende uitleg en advies geeft duidelijk aan waar de kansen voor jou als persoon liggen. Tevens is het Spot-on profiel erg handig om mee te nemen op sollicitaties. Dit geeft je potentiële werkgever ook direct een duidelijk beeld.

Arlette

"Prima match tussen onze dochter, de organisatie en de functie van PM"

Hierbij een status-update aangaande onze dochter Monique. Zij is nu sinds 3 maand aan de slag bij een marketing organisatie als Project Manager en heeft het daar erg naar haar zin. Heeft onlangs ook een zeer goede 3 maands-beoordeling gekregen. Conclusie: prima match tussen Monique en de organisatie en de functie van PM. De vaardigheidsvoorkeuren van Monique (Praktisch / Creatief) die uit jouw Spot-on wijzers naar voren kwamen, komen ook duidelijke terug in haar huidige functie en werkomgeving. Jouw wijzers hebben een goede toegevoegde waarde gehad in de zoektocht van Monique naar een nieuwe werkgever / nieuwe functie. Hartstikke goed!

Noud
Spot-on
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
KvK 68046065

© Spot-on / 2017 / Disclaimer