Maximaal lol
in leven en werk.

De organisatie achter Spot-on

Joëlle Souren: “Ik was meteen enthousiast over het gedachtengoed.”

Tijdens haar afstudeerproject voor de opleiding HRM, werd Joëlle Souren door haar opdrachtgever gevraagd het (niet) functioneren van een team te onderzoeken. In haar zoektocht naar een geschikte tool, ontdekte Joëlle de Talentenwijzer. We schrijven 1999. “Ik was meteen enthousiast over het gedachtegoed”, vertelt Joëlle over haar eerste kennismaking. In de tijd die volgde, testte ze vele honderden mensen bij verschillende werkgevers met de Talentenwijzer. “Het klinkt misschien wat pocherig, maar ik was en ben ervan overtuigd dat er op de markt geen betere tool beschikbaar is.”

Eind 2016 heeft Joëlle het concept van de Talentenwijzer overgenomen en doorontwikkeld naar het huidige Spot-on concept. “Alle vragenlijsten zijn gemoderniseerd, evenals de uitkomsten. Maar nog belangrijker is dat het hele concept is gedigitaliseerd. De voordelen voor deelnemers, organisaties en licentiehouders zijn evident. Kortom: Spot-on is klaar voor de toekomst.”
Het Spot-on concept is eigendom van Joëlle Souren, in 2001 afgestudeerd aan de universiteit van Hasselt op het gebied van Human Resource Management.

Zelf testte ze vele honderden medewerkers van verschillende opdrachtgevers met behulp van het Spot-on concept; door andere organisaties werd de tool meer dan 10.000 keer ingezet.
"Jobs fill your pocket.
A passion fills your soul.”
Spot-on
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
KvK 68046065

© Spot-on / 2017 / Disclaimer